SAMSUN / HAVZA - Havza Fen Lisesi

Değerli Velilerimiz;

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 2.Dönem Veli Toplantısı 28 Nisan 2024 Pazar günü saat:13.00'da yapılacaktır. Velilerimizin katılımını bekler,saygılar sunarız.

Mrt

Öğrenci velilerinin okuldaki öğretmenlerle görüşme zamanlarını ayarlamak amacıyla bir okul randevu sistemi geliştirilmiştir.
Okul internet siteleri üzerinde çalışacak olan sistemde, öncelikle okul yöneticileri öğretmenlerin randevu saatlerini ayarlayacaktır. Veliler, okul internet siteleri üzerinden e-devlet kullanıcılarıyla sisteme giriş yaparak öğretmenlerin zaman çizelgesinde boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabileceklerdir. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğleye sistem açık olacaktır. Öğleden sonra okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecektir.
Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebileceği gibi, aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecektir.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Tem

Okulumuza kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor,okulumuza hoş geldiniz diyoruz.

Haz

2023 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre okulumuzu tercih edecek aday öğrencilerimiz için okulumuzun son dört yıldaki taban puanları ile yüzdelik dilimleri(Taban-Tavan) aşağıda gösterilmiştir. (İlk yerleştirme sonuçlarına göre)

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

İNSTAGRAM : @havzafenlisesi

TWİTTER     : @havzafen

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılından itibaren geçerli okul kıyafetimiz 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılında gerçekleştirilen veli anket sonuçlarına göre okul formasına karar verilmiştir. Okul kıyafeti renk ve modeli ise yine öğrencilerimizin katıldığı anket sonuçlarına göre belirlenmiştir.

Haz

2022 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre okulumuzu tercih edecek aday öğrencilerimiz için okulumuzun son üç yıldaki taban puanları ile yüzdelik dilimleri(Taban-Tavan) aşağıda gösterilmiştir.