SAMSUN / HAVZA - Havza Fen Lisesi

Ock

Dönem sonu faaliyet planı çerçevesinde Bilgi ve Kütür yarışmaları, kelime oyunu, yetenek paylaşımı, spor saati, hitabet oyunları, sosyal sorumluluk, tecrübe paylaşımı, komedi saati etkinlikleri yapıldı.

Kas

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim veÖöğretim Yılı 1.Dönem 2.Veli Toplantısı Yapıldı. Toplantıya katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 Ksım Öğretmenler Günü Programı yapıldı. Programda emeği geçen öğretmenimiz Elif GÜDÜL'ü ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Türk milletinin birlik ve beraberlik ruhunun tezahürü olan İstiklal Savaşı’nın sonunda kazandığı ve İstiklal mücadelesinin en büyük eseri olan Cumhuriyetin ilan edildiği günün 100. kuruluş yıl dönümü coşkusunu millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. Bağımsızlığımızın ve vatanımızın bölünmez bütünlüğünün simgesi, milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkarak, atalarımızın bu değerli mirasını gelecek nesillere ulaştırmak, evlatlarımızı evrensel bilimin öngördüğü ilkeler doğrultusunda eğitimli, yetenekli, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek her birimizin müşterek vazifesidir.Temel değerlerine gönülden bağlı olan aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan topraklarını muhafaza etmek için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Cumhuriyetimizin 100.Yılı ilçe stadyumunda coşkuyla kutlandı. Törende Beden Eğitimi ve Müzik Öğretmenlerimiz görev yapmış olup öğrencimiz şiir okumuştur. İlçe genelinde yapılan kompozisyon yarışma yarışmasında okulumuz öğrencicisi ikinci olarak ödülünü almıştır. Rehberlik Öğretmenimiz ve beraberindeki iki öğrencimiz okulumuzu temsilen Samsun Valiliği'nde yapılan Cumhuriyetin 100.Yılı Resepsiyonuna katılmışlardır.Cumhuriyet Bayramı Töreninde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.Yılı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet ve Atatürk konulu kitaplar ile OKUSAM Projesi kapsamında  Okul Kütüphanemizde ve okuma koridorunda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte "Cumhuriyet ve Atatürk" Temalı Kitap Okuma Etkinliği yapıldı.

Ağu

Okulumuzda 26 Ağustos 2023 Cumartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Birinci Mezunlar Pilav Günü yapıldı. Yemek ikramıyla başlayan programımız protokol konuşmaları , çay ikramları , mezunların kendilerini tanıtımları ve mesleki deneyim paylaşım konuşmaları, mini konser ile serbest vakit etkinlikleriyle sona erdi. Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Oğuz ERTUĞ , Şube Müdürleri Hakan ERHAN , Turan DEMİR , okulumuzda önceki yıllarda çalışan Okul Müdürleri Ömer ÖZTÜRK , Köksal ÇELİKDEMİR , Okul Müdürümüz Şevket SEZER , idarecilerimiz , öğretmenlerimiz ve mezunlarımız katıldı. Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen idarecilerimize , öğretmenlerimize , personelimize , kantincimize çok teşekkür ederiz. Mezuniyet Pilav Gününün geleneksel hale getirilmesine çalışılacaktır.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca, 2023 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Buna göre Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercih süreci 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılabilecek.

Tem

Okulumuzda 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yapılan çalışmalar ile 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili özet bilgilerden oluşan bir pdf hazırlanmıştır. Bu pdf gerek okulumuz öğrenci ve velilerini gerekse de okulumuza yeni kayıt olacak öğrenci ve velilerini bilgilendirmek amacıyla sitemizde yer almaktadır.

Tem

Okulumuzu tercih edecek aday öğrencilerimiz için tanıtım broşürlerimizden kısa bir video hazırlanmıştır.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.